首頁
圖書館規則
悅讀角
好書推介
悅讀活動相片
中、英文網上資源
 
 
2018年2月至3月好書推介

  "Countries of the World China" you can know more about China and explore more countries of the world.



  "Welcome to China" introduce China is an incredible country. You can find out all about its history, culture and exciting future.



  《小朋友最想知道的中國科學之旅》書中介紹《中國古代四大發明》、《中國古代科學家》和《中國古代建築》,重點介紹古代中國的科學技術成就。造紙、印刷、火藥以及指南針都是中國四大發明之一。



  《香港傳統習俗故事 2》書中介紹了長洲太平清醮、沙田車公廟、香港潮人盂蘭勝會和元朗屏以上四個傳統習俗都被列入國家級非物質文化遺產名錄裡。